Telefon

0784100002

Email

simona.vladoi@yahoo.com

Program

Luni - Vineri : 18:00 - 20:30

Atelierele de gestionare a emotiilor pentru copii sunt ateliere special create pentru a aduce suport emotional, copiilor cu varste cuprinse intre 4 ani si 10 ani, prin diferite tehnici de respiratie, miscare si exercitii aplicative, precum si prin arta si creativitate.

Acest atelier a luat nastere din pura necesitate de a da mai departe copiilor, unelte necesare pentru a invata cum sa isi identifice emotiile, atat in corp cat si la nivel mental si verbal, precum si cum sa gestioneze reactiile aparute si integrarea acestora in corp si in comportament.

Copiii sunt bureti de emotii si energii, sistemul lor nervos si cognitiv nu le permite sa isi poata controla cu usurinta, emotiile, reactiile si comportamentul. Din acest motiv, au nevoie de un adult care sa le poata contine si sustine starea emotionala si comportamentul, in momentele provocatoare.

Insa, intrucat receptivitatea copiilor din ziua de azi este foarte ridicata, ei sunt pregatiti sa asimileze metode si tehnici concrete prin care sa isi recunoasca starile emotionale, sa le identifice prezenta in corp cat si sa intervina in a aplana reactiile necontrolate, iar suportul adultului sa vina ca o confirmare a ceea ce deja initiaza singuri.

Cum anume facem asta, mai exact?

Prin exercitii de miscare, prin tehnici de respiratie care au ca scop linistirea corpului, agitatia mentala si fizica, prin tehnici de conectare cu corpul, prin exercitii de interiorizare dar si prin arta si creativitate. Copiii nu doar primesc informatie, ci o si aplica, atat in cadrul atelierului cat si in afara acestuia.

Acest atelier ofera copiilor imputernicire, tocmai pentru ca ei primesc ustensilele necesare pe care le pot aplica in momentele in care au nevoie. Spatiul in care se desfasoara toate acestea este unul creat prin joaca, voie buna, relaxare, acceptare si socializare.

Varsta minima a copiilor carora li se adreseaza acest atelier este de 4 ani si maxima de 11 ani.

Durata atelierului este de 60 de minute iar activitatea se desfasoara in studioul Om Shanti Yoga. Intrucat atentia mea este necesara pentru fiecare din copiii participanti, atelierul are un caracter limitat la maxim 8 copii.

 

Despre mine:

Lucrez si iubesc copiii de cand ma stiu , insa, in mod oficial am creat activitati pentru copii, incepand din 2019.

Facilitez ateliere educationale pentru copii, predau ore de limba engleza interactiva, copiilor prescolari si scolari. Facilitez ateliere creative pentru copii cat si ore de miscare cu copiii, in gradinite si afterschool.

Am absolvit cursul de asistent educator Montessori, ( grupa de varsta 3-6 ani), cursul de lucrator in arte combinate pentru copii, instructor de yoga pentru copii.