Telefon

0784100002

Email

simona.vladoi@yahoo.com

Program

Luni - Vineri : 18:00 - 20:30

Atelierele pentru parinti si copii sunt special dedicate conectarii prin joaca, miscare si voie buna, intre parinte si copil.

Conectarea intre parinte si copil se construieste inca de la nastere iar felul in care copilul primeste ceea ce are nevoie, pentru a se dezvolta si a creste armonios, este direct proportional cu timpul petrecut in a explora diverse activitati, alaturi de parintii sai.

Si pentru ca joaca este modul cel mai benefic prin care copilul asimileaza, atat informatii cat si hrana emotionala si mentala, am creat aceste ateliere special pentru a construi si intari conexiunea dintre parinti si copii.

Activitatile pe care le parcurgem in cadrul atelierelor includ miscare fizica prin joc, exercitii interactive care implica atat parintele cat si copilul, jocuri de conectare la nivel de grup, activitati creative – pictura, modelaj, lucrul cu mainile, povesti si transpunerea lor prin joc de rol, dans si voie buna. De asemenea, finalul atelierului implica un moment de conectare prin meditatie ghidata de mine.

Varsta minima a copiilor ce pot participa este de 3 ani, maxim de 10 ani.

Durata atelierelor oscileaza intre 60 si 120 de minute iar frecventa si tematica lor este punctuala, te invit sa urmaresti programul saptamanal, accesand link-ul: https://omshantioradea.setmore.com/