Telefon

0784100002

Email

simona.vladoi@yahoo.com

Program

Luni - Vineri : 18:00 - 20:30

Cercurile de adolesente sunt intalnirile intre viitoarele femei, intr-un spatiu intim, in care ne intalnim pentru a invata ce inseamna energia feminina si cum o putem intrupa, inca de la o varsta frageda.

In societatea de azi, majoritatea adolescentelor se educa din social media, din diverse platforme, mai mult sau mai putin constructive. In acelasi timp, pentru faptul ca majoritatea adolescentelor petrec foarte mult timp online, a devenit normalitate ca generatia fetelor din ziua de azi sa nu mai socializeze.

Traim vremuri in care avem toate mijloacele de conectare la indemana dar suntem mai deconectati de noi si de ceilalti, mai mult ca niciodata in istorie. In acelasi timp, adolescentele din ziua de azi traiesc intensitatea acestei perioade din viata lor, cu mult mai multe provocari decat s-a intamplat pana acum, tocmai pentru au prea multe surse de distragere de la ceea ce este cu adevarat hranitor si benefic pentru ele.

Este perioada in care au cea mai mare nevoie de suport si apare puternic, nevoia de apartenenta la grup iar gradul de vulnerabilitate al acestei varste este foarte ridicat.

Tocmai din aceste motive si nu numai, scopul acestor cercuri este unul de uniune a adolescentelor intr-un cadru intim unde invatam despre conectarea energiei feminine cu energia lunii, discutam despre provocarile adolescentei, aplicam ritualuri de feminitate, tehnici de conectare cu corpul, folosim creativitatea prin lucrul cu mainile, cream conexiuni autentice si continatoare, parcurgem informatii si exercitii aplicative necesare dezvoltarii sanatoase a stimei de sine cat si a valorilor de viata.

Cercuile de adolescente au loc o data pe luna iar data exacta este anuntata din timp, pe pagina .

Varsta recomandata a participantelor : 10 +

Pentru rezervarea locului este necesar sa accesezi link-ul: https://omshantioradea.setmore.com/