Telefon

0784100002

Email

simona.vladoi@yahoo.com

Program

Luni - Vineri : 18:00 - 20:30

Cercurile de femei sunt intalnirile intre femei, intr-un spatiu intim, in care ne sustinem, continem reciproc si unde crestem impreuna.

Femeile, pe vremuri, traiau in stransa legatura, isi cresteau copiii impreuna, erau sprijin real una pentru cealalta…atunci cand una dintre ele nu putea sa isi implineasca indatoririle, apareau de fiecare data, cel putin alte doua sau trei femei care sa o sustina. Comunitatea era de fapt familia extinsa iar suportul reciproc era baza pe care isi traiau viata.

Pentru femeia din ziua de azi, ideea de a fi sustinuta de comunitatea de femei pare ceva utopic, la care nici macar nu indrazneste sa viseze, tocmai pentru ca s-au instalat atat de multe conditionari si separari, ce ni s-au implementat inca de mici.

Fiecare femeie are un anumit background din familia de provenienta. Toate credem ca suntem diferite si ca doar noi traim anumite experiente, credem ca doar noi avem anumite frici si conditionari. Si asta se intampla pentru ca traim in separare, competitie, comparatie.

Intalnirile lunare intre femei ne aduc impreuna, tocmai pentru a ne oglindi, pentru a constientiza ca toate traim aceleasi lucruri, si este chiar spatiul dupa care fecare femeie tanjeste : sa fie ascultata din spatiul inimii, sa fie vazuta, sa fie acceptata si sustinuta, cu tot ceea ce este si traieste.

Sunt femei carora le este frica de puterea lor de femei. Sunt femei care au uitat cine sunt. Sunt femei care se zbat singure, crezand ca asta e normalitatea. Sunt femei care tac si sufera singure, pentru ca asta au vazut acasa. Sunt femei care se izoleaza si se sting incet incet, pentru ca asta cred ca le e pedeapsa. Sunt femei care isi urasc corpul de femeie si se blameaza pentru absolut tot ce nu functioneaza in viata lor. Sunt femei care traiesc doar din sacrificiu de sine si nu exista pentru ele, daca nu se identifica cu ce aduc sau fac, pentru ceilalti. Sunt femei care au obosit sa poata singure, sa lupte singure, doar pentru a putea sa razbeasca in societate. Sunt femei care nu stiu sa ceara ajutor pentru ca in sinea lor nu considera ca il merita.

Ce aflam in aceste intalniri este ca NU suntem singure, ca avem suport reciproc, ca da, mai exista oameni carora chiar le pasa si ca e dreptul nostru sa facem parte dintr-o comunitate care sa ne fie sprijin, in momentele in care avem nevoie.

In fiecare luna, in preajma lunii pline, ne intalnim in cerc de femei in studioul om Shanti Yoga.

Data exacta a cercului difera in functie de faza lunii. Pentru participare este necesar sa urmaresti pagina sau programul cu activitatile saptamanale.

Contributia recomandata pentru participarea la aceste cercuri este de 90 de lei, insa, daca ai o situatie financiara delicata, poti contribui cu o suma de minim 50 lei.

Pentru ca impreuna e mai usor, te astept in cerc, femeie draga.

Pentru rezervari, te rog sa accesezi link-ul: https://omshantioradea.setmore.com/

Aho!