Telefon

0784100002

Email

simona.vladoi@yahoo.com

Program

Luni - Vineri : 18:00 - 20:30

Durata: 60 minute

Mod desfasurare: fizic

Ce inseamna o curatare energetica?

 • Dupa cum bine stim, nu suntem doar corp fizic, ci si fiinte energetice. Totul in jurul nostru este energie, atat locurile pe care le frecventam cat si oamenii cu care interactionam. In momentul in care intram in contact cu oamenii, care la randul lor vin din diferite medii de viata, cu diverse probleme de viata, se produce un schimb de energie de care suntem, mai mult sau mai putin constienti. Cu cat o persoana are o viata agitata si supusa stresului, cu atat va fi mai incarcata energetic. Cu totii cunoastem termenul de vampiri energetici, care de fapt, sunt acei oameni supraincarcati cu energii joase, care nu au reusit sa le curete in niciun fel si atunci aleg sa le arunce pe ceilalti, din jur.

Asa cum este recomandat dusul zilnic, cu regularitate, la fel este recomandata si curatarea energetica. Pe langa disconfortul pe care acesti oameni il resimt in propriul corp, aceasta supraincarcare energetica joasa poate duce la reale probleme de sanatate.

De ce este importanta si necesara, efectuarea unei curatari energetice periodice?

 • Orice afectiune sau boala se formeaza mai intai in planul energetic, dupa ce a trecut deja de planul mental si cel emotional. Dupa ce energiile joase stagneaza in aura / corpul energetic ale omului o perioada suficienta de timp si nu se ia nici o masura, in ultima faza, acea energie se transforma in afectiune sau boala.

Astfel ca, o curatare energetica periodica, curata nu doar corpul energetic al omului, dar actioneaza subtil si la nivel mental-emotional, pentru o perioada de timp.

Pentru o curatare care sa mearga la sursa care a creat energia joasa, iti recomand terapia de reprogramare mental-emotional-energetica ce merge in profunzime, nu doar energetic. O gasesti aici.

Ce presupune curatarea energetica:

 • Sesiunea incepe cu exercitii de respiratie pentru curatarea energiei.
 • Se face curatarea aurei si a energiei clientului prin:
 • Fumigatie cu plante sacre
 • Uleiuri Aura Soma incarcate cu energia cristalelor si a plantelor
 • Energia Divina
 • Daca sunt anumite tensiuni/dureri, intervin local si punctual, atat la nivel fizic, cat si la nivel emotional
 • Dupa curatarea energetica, se face purificare cu apa florala ( in cazul sedintelor fizice)

Ce beneficii iti aduce o sedinta de curatare energetica?

Primul efect pe care il simti la nivel fizic este acela de usurare, corpul se simte mai usor, se simte o stare de liniste la nivel mental si emotional. Curatarea energetica generaza un somn mai odihnitor, claritate mentala si luciditate, atat in gandire cat si simtire. In cazul in care exista si dureri, afectiuni, vei simti ameliorari pana la nivel fizic iar energia va continua sa lucreze in planul energetic si dupa curatare.

Costul unei sedinte de curatare energetica este de 120 lei. Plata se face cash/card, dupa sedinta de terapie.

Pentru programarea sedintei este necesar sa imi lasi un mesaj pentru a stabili detaliile.

FAQ ( intrebari frecvente):

 • Cat de des este necesara practicarea unei curatari energetice?
 • Nu exista o anumita perioada de timp prestabilita, insa, starea ta de spirit si nivelul energiei tale reprezinta barometrul care te pot ghida.
 • Cum imi dau seama daca am nevoie de o curatare energetica?
 • Primele semne prin care observam ca energia noastra este afectata le depistam prin starile de rau, greata, lesin, lipsa de energie, nevoia de a manca excesiv, tremurat in corp, agitatie constanta, neliniste in corp pana la blocaje a ceea ce ne dorim sa cream in viata de zi cu zi.
 • Care sunt semnele care imi arata ca mi-am curatat energia?
 • O stare de liniste si usurare in corp, claritate mentala, creativitate, curgere, ceea ce ne propunem se implineste cu usurinta. O stare de vitalitate ridicata, bucurie de a trai, de a actiona.

 

Vrei sa programezi o  terapie? Lasa-mi datele tale de contact mai jos si te voi contacta.

Multumesc!