Telefon

0784100002

Email

simona.vladoi@yahoo.com

Program

Luni - Vineri : 18:00 - 20:30

Dansul ecstatic meditativ este un tip de dans in care corpul se misca liber, asa cum simte, fara indicatii sau restrictii.

Se numeste ecstatic dance tocmai pentru ca permite flow-ul liber al corpului. Se numeste meditativ, pentru ca iti permite sa iti folosesti puterea vizualizarii si a imaginatiei in asa fel incat, toata sedinta de dans sa actioneze ca un proces de purificare, energizare si creare, la toate nivelurile fiintei tale.

Ce face miscarea, de fapt ? Curata si deblocheaza energii stagnante. Iar asta se intampla atat la nivel fizic, prin transpiratie, ritm cardiac accelerat, respiratie accelerata, cat si la nivel mental si emotional. Tocmai faptul ca forma de dans implicata este cu flux liber iar tu doar ai nevoie sa asculti corpul, procesul de curatare se petrece la fel de natural….constientizezi abia la finalul sedintei cat de mult ai curatat si cat de mult spatiu ai creat.

La nivel mental, cand lasi corpul sa se miste liber, topesti bariere mentale si comparatii, limitari pe care poate le-ai rulat pana atunci, inveti usor usor sa iti accepti si sa iti iubesti corpul exact asa cum este si mai mult, capeti incredere in el si in ce te indruma sa faci. E un parcurs cu pasi marunti pe care fiecare femeie are nevoie sa ii urmeze, daca isi doreste sa ajunga la acea contopire si intrupare cu energia sa feminina.

Pentru cine este ora de dans ecstatic meditativ ?

Pentru orice femeie care are nevoie de relaxare, care are nevoie sa isi aminteasca de energia sa feminina, care simte ca nu e conectata cu corpul ei de femeie…pentru orice femeie care nu isi iubeste/accepta corpul…pentru orice femeie care are totul planificat mereu, la liniuta…dansul este pentru acele femei cu programul incarcat, care actioneaza constant pentru toti ceilalti si pentru ele nu ramane vreodata timp….si este pentru cele care sunt dornice sa isi activeze creativitatea si energia creatoare.

Ce zici, este si pentru tine ?

Daca da, te astept in fiecare vineri, de la ora 20.00, in studioul Om Shanti, imbracata in rochita. Rezerva-ti minim o ora pentru aceasta intalnire cu tine si cu alte femei, intr-un spatiu intim in care fiecare dintre noi are libertatea sa se miste exact asa cum are nevoie.

Pentri rezervari, te rog sa accesezi link-ul: https://omshantioradea.setmore.com/