Telefon

0784100002

Email

simona.vladoi@yahoo.com

Program

Luni - Vineri : 18:00 - 20:30

Durata: 60 minute / 90 minute ( la alegere)

Mod desfasurare: fizic sau online

Ce este o terapie de reprogramare emotionala – mentala – energetica?

Cu totii stim ca functionam pe baza tiparelor mentale si a convingerilor preluate inca din copilarie cat si a mecanismelor de aparare pe care le-am dobandit de-a lungul vietii, in urma diverselor evenimente, trairi.

Aceste tipare si mecanisme create, ne genereaza modul in care ne traim viata, felul in care gandim, vorbim, actionam. La randul lor, aceste mecanisme creeaza stari emotionale, care, fiind mai mult sau mai putin constientizate si gestionate, se transforma in tensiuni, blocaje energetice si ulterior in afectiuni si chiar boli.

In cadrul sedintei de terapie, se stabilesc subiectele pe care clientul doreste sa lucreze si prin meditatie ghidata si tehnica de reprogramare, se identifica tiparul mental, emotia generata de acesta si afectiunea /simtirea in corp.

Aceasta schema de reprogramare actioneaza pe toate cele trei planuri. Cu cat sunt mai adanci tiparele, cu atat este necesara repetarea acestei scheme.

 

Ce beneficii iti aduce aceasta terapie?

Vei invata sa identifici tipare mentale pe care le inmagazinezi in subconstient precum si felul in care le manifesti, comportamental si emotional. Vei primi schema de lucru pentru acasa, pe care va trebui sa lucrezi pentru o perioada de timp, tocmai pentru ca tiparele mentale si obiceiurile au nevoie de timp si dedicare pentru a fi transformate.

Starea ta energetica se va imbunatati dupa fiecare sedinta, vor disparea eventualele afectiuni/dureri/senzatii de la nivelul fizic. Orice reprogramare de acest gen aduce noi constientizari

FAQ ( intrebari frecvente):

 • Cum imi dau seama daca aceasta terapie este ceea ce eu am nevoie?
 • Niciodata nu vei sti daca ceva este pentru tine daca nu esti curios sa incerci macar o data si sa vezi cum se pliaza pe nevoile tale. Primul semn de care ai putea tine cont ar fi decizia ta de a face anumite schimbari in viata ta, dorinta ta de a creste, de a evolua si de a face transformari in bine in viata ta.
 • Simti ca ai ajuns la momentul acela in viata in care nimic din ce stiai nu iti mai este de folos, simti ca treci la un alt nivel de evolutie si ai nevoie de suport pentru a face schimbarile efective. Resimiti blocaje in a face schimbarile pe care ti le doresti, la nivel constient si cauti metode de lucru cu tine, pentru a le curata si construi noi structuri energetice, mentale si emotionale.

 

 • Cum si cand vad efectele terapiei?
 • Orice forma de terapie iti aduce efecte doar daca lucrezi cu tine pe baza materialului pe care il primesti. Nimeni nu poate face munca in locul nostru. Eu sunt aici ca sa te sustin, sa te ghidez, sa iti ofer metodele de lucru, sa iti fiu alaturi pana simti ca stapanesti procedeul insa este necesara asumarea ta de a lucra cu tine zilnic, pentru a vedea rezultate. Timpul de raspuns in a vedea efectele in viata ta depinde de cat de adanci sunt tiparele si cat de mult lucrezi cu ele.

 

Pentru a crea un nou obicei este necesara practicarea zilnica a acestuia timp de 21 de zile, insa, pentru a crea noi retele neuronale si pentru integrarea lor, este necesara o perioada de 6 sau 9 luni. E necesar sa fii constient ca dupa o viata de rulat aceleasi tipare si mecanisme de aparare, ai nevoie de timp si lucru cu tine pentru a curata si reconstrui o noua varianta a ta, aliniata la cine simti ca esti acum sau iti doresti sa devii.

 

Mai multe detalii despre mine si ceea ce fac , gasesti aici:

Numele meu este Simona Vladoi, instructor si practicant de yoga, atat cu adultii cat si cu copiii, sunt fondatoarea studioului Om Shanti Yoga – Zen Kids Club din Oradea, Calea Armatei Romane nr 3.

 • Sunt absolventa a cursului de Initiere in energia Ingerilor si Arhanghelilor sustinut de Gina Bocai, in februarie 2023
 • Sunt absolventa a cursului Pranic Healing (vindecare prin energie) – modulul I si II
 • Absolvent si practicant in cursurile Reiki Usui si Sekhem All Love
 • Facilitez sedinte de terapie cu energia Ingerilor si a Arhanghelilor cu rezultate uimitoare, de fiecare data.
 • Facilitez cercuri de femei si cercuri de adolescente
 • Realizez curatari energetice, atat la nivel individual cat in spatiile de locuit, prin:
 • Plante sacre
 • Uleiuri Aura Soma incarcate cu energia cristalelor si a plantelor
 • Energia divina
 • Bol tibetan & Koshi

Ceea ce eu ofer in sedintele individuale este o ghidare, o sustinere, o impartasire a darurilor mele, pentru ca fiecare din cei care ajung in fata mea, sa obtina rezultatele dorite. Intentia mea este sa lucrez cu oameni asumati, care sunt deschisi sa primeasca sustinerea mea si care sunt de determinati sa lucreze cu ei si sa aplice tehnicile practicate in sedintele de terapie, pentru a obtine rezultate.

Sunt aici sa te sustin, sa te ghidez, insa, munca cu tine iti apartine in totalitate, pentru simplul fapt ca nimeni nu poate face ceva in locul nostru. Fiecare e responsabil pentru propria persoana, eu iti ofer uneltele si suportul energetic insa munca indviduala iti apartine.

Daca rezoneaza cu tine ceea ce ai parcurs pana acum, alege tipul de sedinta de care ai nevoie si completeaza formularul de inscriere, pentru a putea sa te contactez.

Multumesc!