Telefon

0784100002

Email

simona.vladoi@yahoo.com

Program

Luni - Vineri : 18:00 - 20:30

Durata: 60 minute
Modalitate desfasurare: fizic sau online
Ce inseamna terapia cu Ingeri si Arhangheli?

  • Este o sedinta in care, pregatim corpul, mintea si sufletul pentru a se conecta la energia Divina. Prin intentie si prin invocare, cerem ghidarea divina prin extragerea unor carduri special create, care contin mesaje de la Fiintele de Lumina. Prin meditatie ghidata, ne conectam cu energia Fiintelor de Lumina si primim claritatea/indrumarea solicitata.

Ce presupune sedinta de terapie cu Ingeri si Arhangheli:

  • Se stabilesc subiectele de interes pe care clientul doreste sa lucreze sau aspectele unde simte ca are nevoie de suport
  • Parcurgem doua tipuri de respiratii care au scopul sa curete energiile joase si sa pregateasca corpul si mintea pentru conectarea cu energia Divina. Ulterior, curat campul energetic al clientului prin taierea string-urilor si pregatesc canalul energetic pentru conectare
  • Prin meditatie ghidata si conectarea la energia divina, clientul extrage trei carduri cu Ingeri si Arhangheli; integram mesajul principal si extins al cardurilor si ne conectam cu energia divina a fiecarei Fiinte de Lumina
  • Clientul stabileste mesajele si energia divina cu care doreste sa lucreze in urmatoarea perioada iar la finalul sedintei primeste materialul cu care sa lucreze
  • Ultimul pas este impamantarea si taierea string-urilor intre terapeut si client

Important de stiut:
Aceste sedinte se adreseaza oricarui om, indiferent de religie sau pregatire/orientare spirituala.  Energia divina functioneaza pentru toata lumea, fara exceptii.
Nu este necesar sa fi meditat si nici sa ai cunostinte in spiritualitate.
Pentru a avea rezultate palpabile in urma sedintei de terapie, este necesara asumarea din partea participantului de a lucra zilnic cu mesajele primite, pentru o perioada de cel putin 7 zile, recomandat 21 de zile, de la terapie. Energia divina ne ofera suportul si indrumarea, insa actiunea trebuie facuta de noi, oamenii, cu consecventa, asumare si incredere.
Energia functioneaza in online exact la fel ca si in fizic pentru simplul fapt ca energia nu tine cont de loc si spatiu.

Ce beneficii iti aduce terapia cu Ingeri si Arhangheli?
Prin conectarea cu energia Divina, primesti ghidare prin mesaje clare si in acelasi timp, suportul de care ai nevoie pentru a face schimbarile, transformarile pe care ti le doresti. Poti apela la suportul divin oricand simti, vei primi o metoda clara si usoara de invocare si de lucru cu energia Ingerilor si a Arhanghelilor.

Costul unei sedinte de terapie cu energia Ingerilor si a Arhanghelilor este de 144 lei. Plata se face cash/card, dupa sedinta de terapie.
Pentru programarea sedintei este necesar sa imi lasi un mesaj pentru a stabili detaliile sedintei.

Vrei sa programezi o  terapie? Lasa-mi datele tale de contact mai jos si te voi contacta.

Multumesc!